Previous slide
Next slide

O kompaniji

Dacić Prom Doo je preduzeće koje u građevinarstvu posluje preko 20 godine. Zahvaljujući kvalitetu poslovanja naše preduzeće se pozicioniralo kao lider u ovoj oblasti, prevazilazeći sve izazove koji su pratili građevinarstvo u godinama tranzicije.

Osnovana 1998. kao porodična firma koja se bavila trgovinom građevinskim materijalom najpre u maloprodaji, a kasnije i u veleprodaji. Danas naša firma broji preko 40 stalno zaposlenih i preko 100 angažovanih lica na raznim poslovima.

U oblasti trgovine Dacić Prom broji 4 prodajna mesta u gradu:
– Stovarište građevinskog materijala u ulici Branka Ćopića
– Stovarište građevinskog materijala, Mur bb
– Maloprodaja finih građevinskih materijala, Jošanički Kej – magistralni put
– Miks centar za fasade, Dubrovačka bb – naselje Selakovac

Pored trgovine preduzeće Dacić Prom od 2011. godine bavi se investicijama u izgradnju stambenih i stambeno – poslovnih objekata. Posle deset godina rada u ovoj oblasti iza nas stoji preko 350 stanova I preko 1500 m2 poslovnog prostora.
Investiranje u izgradnju prati naš tim inženjera sačinjen od arhitekata i građevinaca ali i spoljnih saradnika sa kojima neprestalno razmenjujemo znanja i iskustva, čime doprinosimo da naši objekti budu u toku sa savremenim trendovima u oblasti građevine.

Preduzeće Dacić Prom Doo je kao najbolji ponuđač dobio i izveo tenderske poslove više različitih objekata od kojih su neki:
– Atletski stadion u Novom Pazaru – finansirano od strane Ministarstva Omladine I sporta
– Zgrada Osnovnog Suda u Novom Pazaru – finansirano od strane Turske razvojne agencije TIKA
– Srednja škola Gimnazija – finansirano od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima
– Sanacija i adaptacija Osnovne škole Stefan Nemanja – Grad Novi Pazar
– Rekonstrukcija, sanacija i adaptacija Sportske Dvorane – finansirano od strane korporacije DOGUS Holding

Naše preduzeće trudi se da uspostavi i neguje veze sa najboljima u svojoj oblasti, pa se tako ponosimo da kažemo da su naši saradnici mnoge renomirane firme iz zemlje i inostranstva kod kojih je Dacić Prom ekskluzivni zastupnik a to su: Bramac, Tondach, Weber, Baumit, Wurth, Titan, Knauf, Holcim, Xella, Schiedel, Austrotherm, Zorka, Velux, Wienerberger, Nexe, Mapei, Rockwool, Stihl. Ovi brendovi predstavljaju sinonime za kvalitet u svojim oblastima.

Kao deo društvene odgovornosti mi kao preduzeće trudimo se da vratimo društvu deo onog što steknemo zahvaljujući društvu. Dacić Prom izdvaja sredstva za obrazovanje pomažući studente kroz razne stipendije i druge vidove pomoći. Naš fokus jeste da kroz ovakve programe olakšamo proces studiranja mladih ljudi i time doprinesemo njihovom usavršavanju.